SoundAMP

SoundAMP 2.1.4

Geluid uit je directe omgeving versterken en opnemen

Geluid uit je directe omgeving versterken en opnemen Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooi, intuïtief gebruikersmenu
  • Indrukwekkende versterking van geluid
  • Geluidsopname met bladwijzers
  • Loopt op de achtergrond

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Excellent
9

Geluid uit je directe omgeving versterken en opnemen

SoundAMP is een geluidversterker en opnamegereedschap voor iPhone, iPod en iPad. Met de gratis versie versterk je het geluid uit je omgeving, terwijl je met de betaalde versie ook opnames maakt. Zo dient de app bijvoorbeeld als hoorapparaat voor slechthorenden of als geluidsrecorder voor journalisten.

Om SoundAMP te gebruiken, sluit je een koptelefoon met microfoon aan op je iDevice (de ingebouwde microfoon van 4e generatie apparaten voldoet ook prima). Open je vervolgens de app, dan hoor je het geluid uit je omgeving vele malen versterkt. Gefluister tussen mensen 10 meter verderop klinkt nu als luide koffiepraat. Gelukkig bevat het schitterend vormgegeven hoofdmenu een grote schuifbalk waarmee je het volume afstelt.

SoundAMP Lite - de gratis versie - dient vooral als geluidsversterker, maar de betaalversie 'SoundAMP R' biedt een hele rits extra opties. Met de 'Replay' knop luister je naar de laatste 30 seconden audio uit je omgeving; SoundAMP slaat deze periode automatisch op. Daarnaast maak je opnames die je in een overzichtelijke bibliotheek beheert. Tijdens het opnemen voeg je met een druk op een knopje een 'bladwijzer' toe, zodat je dit moment eenvoudig terugvindt wanneer je de opname later beluistert.

Ook heb je met de betaalversie meer invloed op de weergave van de audio. Via de knop 'Tune' stem je het geluid, door hoge of lage frequenties te versterken dan wel te dempen. Een laatste fijne eigenschap - ook niet aanwezig in de gratis versie - is de Multitask Mode. Zet je deze aan, dan ga je vrolijk met andere applicaties aan de slag terwijl SoundAMP op de achtergrond gewoon blijft versterken.

SoundAMP is een fantastische audio amplifier (versterker). De app is eerst en vooral van grote dienst voor slechthorenden, maar we kunnen ons wel meer toepassingen bedenken. Zit je achterin de collegezaal en praat die stamelende professor véél te zacht? Wil je weten waar de buren over ruziën? SoundAMP staat tot je dienst.

Meeste downloads Audio voor Iphone

Meer
SoundAMP

Download

SoundAMP 2.1.4

Beoordelingen about SoundAMP

  • door Anonymous

    soundamp gebruiken als microfoon met versterker?.
    kan de soundamp ook gebruikt worden als microfoon, en zonder k...   Meer